Crawford biedt in totaal vijf verschillende deurbladmotieven, ook wel uitvoeringen genoemd. Deze zijn hieronder beschreven. Verdere (technische) specificaties van een Crawford garagedeur zijn onafhankelijk van het gekozen deurbladmotief.

Genoemde meerprijzen zijn in procenten ten opzichte van dezelfde garagedeur in Line-uitvoering, alle andere specificaties gelijk blijvend.

Line-uitvoering Geen meerprijs

Line

Oppervlaktestructuur: briljant of woodgrain

Deze deur heeft een lichte horizontale belijning met briljant- of woodgrainstructuur. Op deze manier lijkt het alsof de deur uit smalle plankjes van 10 cm breed bestaat, die tevens de overgang tussen de panelen camoufleren.
Classic-uitvoering Meerprijs
± 7%

Classic

Oppervlaktestructuur: briljant

Deze uitvoering heeft fraaie relifvlakken (zgn. cassettes) in combinatie met de briljantstructuur. Door deze verdeling krijgt de deur een klassieke uitstraling en tevens een luxueus uiterlijk.
Style-uitvoering Meerprijs
± 7%

Style

Oppervlaktestructuur: briljant of woodgrain

De g60 Style vult de leemte tussen de tijdloze Line en Classic en de eigenzinnige Ellips. Resultaat is een elegante en strak ogende sectionale garagedeur, met een briljant of woodgrain paneel zonder profilering.
Trend-uitvoering Meerprijs
± 7%

Trend

Oppervlaktestructuur: briljant of woodgrain

Het Trend-motief bestaat uit diepe belijningen halverwege ieder paneel. Samen met de woodgrainstructuur wordt de illusie van een reeks brede planken gecreerd. Voor liefhebbers van modern design.