Garagedeur prijs

Een nieuwe deur nodig voor uw garage? Om uw spullen en vervoersmiddelen goede bescherming te bieden is het belangrijk uw garage te voorzien van een sterke deur. De Garagedeur Expert biedt verschillende garagedeuren aan voor een voordelige prijs!

Deuren van Garagedeur Expert

Onze deuren zijn gemaakt met materialen van enkel de beste kwaliteit. Wij maken de deuren speciaal voor u op maat zodat deze altijd perfect past! Wij leveren maar liefst vijf verschillende soorten deuren als roldeuren, sectionaaldeuren en zijloopdeuren aan die voorzien zijn van goede isolerende eigenschappen. Wanneer u een garagedeur bij ons aanschaft doet u een duurzame investering.

De prijs van een garagedeur

Bij Garagedeur Expert kunt u uit 3 verschillende soorten merken kiezen. Wij leveren deuren van Berger, Crawford en Alulux.

De deur Berger High-Line kunt u al vanaf €995,00 kopen. Een Berger High-Line met loopdeur is vanaf €1.795,00 beschikbaar. De Berger Luxe-Line kost €1.602,00 en is geschikt voor residentiële en industriële toepassingen. Bij alle Berger deuren heeft u de optie deze elektrisch of met de hand te bedienen. Daarnaast kunt u de deuren voorzien van verschillende motieven en kleuren. Ook is het mogelijk de drempel, de panelen en de manier van openen (roldeur of openslaande deur) te selecteren.

Een Crawford garagedeur is een moderne deur die u vanaf €1.644,00 kunt laten monteren. De deur is daarnaast ook nog eens elektrisch te bedienen. Met behulp van uw smartphone kunt u hem openen en sluiten, zodat u meteen uw voertuig binnen kunt rijden.

De Alulux Vertico is beschikbaar voor €2.250,00. Hij opent dus zijwaarts en is gemaakt van lamellen die beschikbaar zijn in verschillende motieven en kleuren. De roldeur van Alulux is te koop vanaf €1.716,00. De dikke lamellen van deze deur biedt goede isolatie en is daarmee extra duurzaam.

Bereken de prijs zelf

Met behulp van onze prijscalculator kunt u een gemakkelijk en snel een gratis offerte aanvragen. U krijgt dan een overzicht van de kosten voor uw deur. U kunt via de calculator aangeven welk motief, kleur en soort garagedeur u zou willen aanschaffen. Aan de hand van uw keuzes berekenen wij een prijs voor u. Gaat u akkoord? Dan gaan wij meteen voor u aan de slag en leveren we de garagedeur gratis bij u aan huis!

Vraag hier een offerte aan