Hörmann garagedeuren: bewezen kwaliteit tegen een scherpe prijs

Logo Hörmann garagedeuren

Het van origine Duitse Hörmann staat inmiddels bekend als één van de grootste leveranciers van garagedeuren in heel Europa. En dat is niet voor niks, want Hörmann heeft bewezen de beste kwaliteit garagedeuren te leveren, waarbij gekozen kan worden uit een flink assortiment designs en stijlen. We zijn trots om als officiële dealer van Hörmann de producten te mogen aanbieden. Hierbij profiteert u uiteraard voor een scherpe online prijs, zoals u dat van de Garagedeur Expert gewend bent!

 • Uitgebreid assortiment
 • Innovatieve technologie
 • Duitse degelijkheid
 • Duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid
 • Veiligheid voorop
 • Esthetisch aantrekkelijk design
 • Flexibele bedieningsopties
 • Personalisatie en maatwerk
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Uitgebreid assortiment Hörmann garagedeuren

Binnen het assortiment van Hörmann garagedeuren kunt u altijd een passende oplossing vinden. Zo kunt u kiezen uit:

 • Sectionaaldeuren: deze openen verticaal en schuiven in delen onder het plafond van uw garage, waardoor de ruimte van de garage maximaal kan worden benut. De sectionaaldeuren zijn leverbaar in veel verschillende afwerkingen en isolatieniveaus. Overigens zijn er ook zijdelingse sectionaaldeuren beschikbaar als een verticale sectionaaldeur niet mogelijk is.
 • Kanteldeuren Berry: de klassieke garagedeur die in zijn geheel onder het plafond draait. Deze kanteldeuren staan garant voor een stukje kwaliteit en veiligheid, maar ook uiterlijk en comfort. Zo zijn er verschillende motieven en kleuren leverbaar.
 • Roldeur RollMatic: deze deuren rollen op in een cassette boven de opening van de garage, vergelijkbaar met een rolluik. Dit is een goede keuze voor garages waar het plafond vrij moet blijven of waar weinig ruimte is.
 • Openslaande garagedeuren: een openslaande garagedeur zorgt voor snelle toegang, bijvoorbeeld wanneer er een fiets of tuingereedschap uit de garage gehaald moet worden. Deze draait namelijk horizontaal open, vergelijkbaar met een normale deur, en wordt vaak gebruikt ter vervanging van een kanteldeur.
 • Zijdeuren: de ideale oplossing wanneer u in de garage moet zijn óf iets uit de garage moet halen zonder de volledige kantel- of sectionaaldeur te moeten openen.

Voor elke wens een passende garagedeur

Hét concept van Hörmann. Iedereen is anders en heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Daarom is er ontzettend veel keuze in het samenstellen van dé ideale garagedeur, zodat er altijd een passende oplossing wordt geboden. Zo kunt u naast de verschillende modellen kiezen uit het gewenste materiaal, motieven, oppervlakken en natuurlijk de kleur. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om voor een houten sectionaaldeur te kiezen? Of voor panelen met beglazing, waardoor het aangezicht van uw garage (en woning) volledig verandert? Er is veel mogelijk!

Daarnaast is isolatie een belangrijk onderdeel, zeker gezien de stijgende energieprijzen van de afgelopen jaren. Een goed geïsoleerde deur kan een flinke rol spelen in de energiezuinigheid van een huishouden, zeker wanneer deze geïntegreerd is in de woning. Onder meer de Hörmann ThermoFrame kozijnaansluiting zorgt voor een thermische onderbreking tussen het kozijnen en metselwerk, waardoor de isolatie tot wel 15% wordt verbeterd! Deze ThermoFrame kozijnaansluiting is bijvoorbeeld optioneel verkrijgbaar bij alle sectionaaldeuren.

Waarom kiezen voor een Hörmann garagedeur?

Er zijn verschillende redenen waarom u voor een Hörmann garagedeur zou kunnen kiezen. De belangrijkste voordelen zijn onder meer:

 • Kwaliteit en duurzaamheid. De deuren staan bekend om de hoge kwaliteit en lange levensduur. Ze bieden uitstekende weerstand tegen zware weersomstandigheden en intensief gebruik.
 • Ruime keuze. Er is veel keuze aan designs, van traditioneel tot modern, en in diverse afwerkingen en kleuren. Dit maakt het gemakkelijk om een deur te kiezen die past bij de stijl van uw huis.
 • Isolatie. Zowel voor energie-efficiëntie als geluidshinder bieden de garagedeuren een uitstekende oplossing.
 • Garantie en service. Als officiële dealer van Hörmann bent u bij ons verzekerd van de beste service. Daarnaast biedt Hörmann uitstekende garantie op de gekochte producten.

Veiligheid staat voorop

Hörmann garagedeuren staan bekend om hun uitstekende veiligheid. Zo hebben ze een uitstekende inbraakbeveiliging met bijvoorbeeld een optilbeveiliging bij de sectionaaldeuren die volledig mechanisch werkt en niet afhankelijk is van elektrische voeding. Daarnaast worden er moderne technologieën toegepast, zoals geautomatiseerde openingssystemen met een afstandsbediening of zelfs een smartphone.

Hörmann garagedeur prijzen

Natuurlijk niet onbelangrijk, wat zijn de prijzen van Hörmann garagedeuren? Momenteel is het nog niet mogelijk om de prijs online te berekenen. Echter kunt u geheel vrijblijvend een aanvraag doen, waarbij we u voorzien van een prijsvoorstel voor het plaatsen van een nieuwe Hörmann garagedeur. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de garagedeur te leveren en deze zelf te monteren.

Oordeel van de Expert: “De Hörmann garagedeur is een zeer complete deur met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding, en biedt voor een breed publiek de ideale oplossing.”

Vrijblijvende offerte aanvragen