Montage door de Garagedeur Expert

Uw bestelling niet alleen aan huis geleverd, maar tevens vakkundig geïnstalleerd in uw garage? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Naast een eigen montageteam, hebben we relaties met een aantal servicepartners verspreid over Nederland die professionele montages uitvoeren.

Garagedeuren die inclusief montage besteld zijn, worden vrijwel altijd direct bij levering gemonteerd, zodat u meteen van een werkende garagedeur kunt genieten. Soms echter wordt de levering vanuit de fabriek en de montage door twee verschillende partijen uitgevoerd. In deze gevallen ligt de deur, die geleverd wordt als compact pakket, enige tijd bij uw deurgat tot de installatie plaatsvindt. We proberen deze tijd uiteraard in overleg met u zo kort mogelijk te houden.

Montage door ons montageteam duurt gemiddeld zo'n drie tot vier uur, afhankelijk van de deurspecificatie en andere omstandigheden.

Zelf uw deur monteren

De meeste van de garagedeuren in ons assortiment zijn vrij eenvoudig zelf te monteren. Enige technische kennis en kunde helpt uiteraard, maar door middel van een geïllustreerde montagehandleiding proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen in de installatie. Onze doe-het-zelf klanten melden een gemiddelde montagetijd van zo'n zeven tot acht uur.

Op de productpagina's van de merken in ons assortiment kunt u de betreffende montagehandleidingen downloaden. Voor bijvoorbeeld de Crawford handleiding, ga naar de Crawford g60 overzichtspagina en kies Downloads in het zijmenu rechts. Ook wordt de juiste montagehandleiding meegeleverd bij uw garagedeur. Volg deze instructies nauwgezet voor het beste resultaat.

Download de montagehandleiding van de Berger garagedeur

Telefonische ondersteuning tijdens openingsuren

Mocht u tijdens de montage vragen hebben of onverhoopt tegen problemen aan lopen, belt u ons dan alstublieft op 085 1309623. Ook bij onduidelijkheden in de montagehandleiding kunt u uiteraard gerust bellen. Onze medewerkers zitten klaar om u vooruit te helpen.