Montage door de Garagedeur Expert

Uw bestelling niet alleen aan huis geleverd, maar tevens vakkundig geïnstalleerd in uw garage? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Naast een eigen montageteam, hebben we relaties met een aantal servicepartners verspreid over Nederland die professionele montages uitvoeren.

Garagedeuren die inclusief montage besteld zijn, worden vrijwel altijd direct bij levering gemonteerd, zodat u meteen van een werkende garagedeur kunt genieten. Soms echter wordt de levering vanuit de fabriek en de montage door twee verschillende partijen uitgevoerd. In deze gevallen ligt de deur, die geleverd wordt als compact pakket, enige tijd bij uw deurgat tot de installatie plaatsvindt. We proberen deze tijd uiteraard in overleg met u zo kort mogelijk te houden.

Montage door ons montageteam duurt gemiddeld zo'n drie tot vier uur, afhankelijk van de deurspecificatie en andere omstandigheden.

Zelf uw deur monteren

Berger garagedeuren zijn vrij eenvoudig zelf te monteren. Enige technische kennis en kunde helpt uiteraard, maar door middel van een geïllustreerde montagehandleiding en montagevideo's proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen in de installatie. Onze doe-het-zelf klanten melden een gemiddelde montagetijd van zo'n zeven tot acht uur. Op de pagina montagehandleidingen kunt u de betreffende montagehandleidingen en montagevideo's bekijken en downloaden. Volg deze instructies nauwgezet voor het beste resultaat.

Zie hier onder de montagevideo van het TS100 systeem. Hier in laat de monteur stap voor stap zien hoe u het beste een BERGER garagedeur kan plaatsen.

Montagevideo TS100

Bestandstype: Mp4

Telefonische ondersteuning tijdens openingsuren

Mocht u tijdens de montage vragen hebben of onverhoopt tegen problemen aan lopen, belt u ons dan alstublieft op 085 1309623. Ook bij onduidelijkheden in de montagehandleiding kunt u uiteraard gerust bellen. Onze medewerkers zitten klaar om u vooruit te helpen.