Garagedeurexpert popup!
Montage?

Bij montage exclusief kunt u kiezen voor de optie controlemeting. Een deskundige medewerker komt dan bij u langs om alle maten op te nemen. Als u geen controlemeting wilt, dan is DeGarageDeurExpert ook niet aansprakelijk voor verkeerd opgegeven maten.

U kunt ervoor kiezen de montage te laten uitvoeren door de Garagedeur Expert, of een door ons gerechtigde onderaannemer. De meerprijs hiervoor is onder andere afhankelijk van de afmetingen van de deur. Het plafond dient te zijn voorzien van een stopcontact (230 V) op ± 3,2 m van de dagopening.

Bij montage inclusief maken we, na ontvangst van de getekende offerte en vóór het in productie gaan van uw order, een afspraak om langs te komen en de relevante maten in uw garage opnieuw op te nemen. Hier hoeft u bij montage tijdelijk niet extra voor te betalen.

Situatie:

    In geval van renovatie dient de oude garagedeur volledig verwijderd te zijn. Echter, als het een kanteldeur met plugbevestiging betreft, kunnen wij deze voor u demonteren en eventueel afvoeren.

    Demontage oude kanteldeur?
    Afvoer oude kanteldeur?