Garagedeurexpert popup!
Deurbladmotief:

  Beschikbare deurbladmotieven

  Oppervlaktestructuur:

   Bij de Line, Style en Trend deurbladmotieven kunt u kiezen tussen een briljant- en een woodgrainstructuur. De Classic is standaard voorzien van een woodgrainstructuur.

   Kleur buitenzijde:    De Garagedeur Expert hanteert standaard het alomgebruikte RAL kleurensysteem, maar u kunt iedere gewenste kleur opgeven, ook in andere kleurcoderingen. De standaardkleuren van de buitenzijde van een Crawford garagedeur zijn RAL 9016, RAL 9006, RAL 7016 en RAL 8014. Niet-standaard kleuren zijn mogelijk tegen een geringe meerprijs, afhankelijk van de grootte van het deuroppervlak.

    Met uw muis kunt u hieronder een gewenste kleur aanklikken. We adviseren u echter een RAL-kleurenwaaier te raadplegen; de Garagedeur Expert is niet verantwoordelijk voor eventuele verschillen tussen de hieronder getoonde kleur en de bijbehorende RAL-kleur.


    Bediening:
     Politiekeurmerk Veilig Wonen?

      Standaard zijn onze producten uitgevoerd conform de Europese norm NEN-5096 (inbraakwerendheidklasse 2). Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is hiervan de certificering. Hoewel er geen feitelijke veranderingen aan de garagedeur mee gepaard gaan, kan de toepassing van het keurmerk onder bepaalde omstandigheden korting op uw verzekeringspremie mogelijk maken.