ACTIE 2023

RAL 7016 (antraciet grijs) is een populaire kleur. De kleur matcht erg goed bij verschillende woningen en wordt dan ook veel toegepast bij garagedeuren. We hebben daarom in 2021 de uitvoeringen SATIN PLANO en de WOODGRAIN LIGNA in de kleur RAL 7016 beschikbaar zonder meerprijs. Bij een garagedeur van 2500 mm x 2125 mm (BxH) scheelt dit toch al snel zo'n €150,- euro!SATIN PLANO.

Deze 40 mm dikke geïsoleerde garagedeur is uitgevoerd zonder horizontale belijning en het oppervlak is glad. Deze garagedeur heeft hierdoor een zeer moderne uitstraling. Deze garagedeur wordt veelal toegepast in woningen met een moderne architectuur. De garagedeur wordt in 2021 zonder meerprijs uitgevoerd in de kleur RAL 7016. Daarnaast heeft de BERGER garagedeur standaard vingerknelbeveiliging en is voorzien van kogelgelagerde looprollen.WOODGRAIN LIGNA.

Deze 40 mm dikke geïsoleerde garagedeur heeft per paneel één diepe horizontale belijning en een woodgrain (houtnerf) structuur. Op deze manier lijkt het alsof de garagedeur uit brede planken bestaat. Daardoor lijkt de garagedeur uit één geheel te bestaan. Deze garagedeur past door zijn moderne uiterlijk erg goed in woningen met een eigentijdse architectuur. De garagedeur heeft standaard vingerknelbeveiliging en is voorzien van kogelgelagerde looprollen.Bereken uw prijs online

Wilt u meer weten over alle soorten, maten, kleuren en types garagedeuren die wij leveren en monteren? Wij helpen u graag bij het vinden van de garagedeur die het beste bij u past. Neem contact met ons op of bereken uw prijs online aan de hand van de onderstaande button en vraag een offerte aan!

Kies uw nieuwe garagedeur