Berger garagedeur Elektrisch bediend vanaf
€ 1.088,00
Berger High-Line

Type deur: sectionale garagedeur

Degelijke kwaliteit, mooi vormgegeven, en zowel handbediend als elektrisch aangedreven verkrijgbaar. Met o.a. haar tien deurbladmotieven en vier elektrische accessoires is de Berger garagedeur zeer compleet, en bovendien aantrekkelijk geprijsd.

Berger garagedeur Loopdeur met lage drempel vanaf
€ 2.345,00
Berger High-Line met loopdeur

Type deur: sectionale garagedeur

Degelijke kwaliteit, mooi vormgegeven, en zowel handbediend als elektrisch aangedreven verkrijgbaar. Met o.a. haar tien deurbladmotieven en vier elektrische accessoires is de Berger garagedeur met loopdeur zeer compleet, en bovendien aantrekkelijk geprijsd.

Berger garagedeur Openslaande deuren vanaf
€ 2.099,00
Berger Luxe-Line openslaande deuren

Type deur: openslaande garagedeur

De Luxe-Line is een veelzijdige deur die bij uitstek geschikt is voor zowel residentiële als industriële toepassingen. Het totale assortiment aan panelen uit het Berger sectionaaldeuren programma is te gebruiken als vulling voor het thermisch onderbroken aluminium Luxe-Line profiel.

Crawford g60 garagedeur Elektrisch bediend vanaf
€ 1.844,00
Crawford g60

Type deur: sectionale garagedeur

Gevestigde naam en garantie voor erg hoge kwaliteit, mooi design en goede afwerking. De Crawford g60 behoort tot het topsegment van de markt, en is een elegante, slim ontworpen sectionale garagedeur voor de moderne huiseigenaar.

Alulux Vertico zijloopdeur Elektrisch bediend vanaf
€ 2.252,00
Alulux Vertico

Type deur: zijloopdeur

Een eigenzinnige oplossing, een garagedeur die zijwaarts opent en sluit. Hoewel de lamellen geen buitengewone isolatie bieden, zijn de materialen wel van hoge kwaliteit. Al met al is Vertico een deur met karakter waar u trots op kunt zijn.

Alulux Resident roldeur Elektrisch bediend vanaf
€ 1.716,00
Alulux Resident

Type deur: roldeur

Het Duitse Alulux biedt met de Resident een roldeur met klasse. De gekozen materialen en het oprolmechanisme zorgen voor duurzaamheid, de dikke lamellen voor isolatie, en de standaard bijgeleverde aandrijving voor gebruiksgemak.

Alutech sectionale garagedeur Handbediend vanaf
€ 871,00
Berger Select-Line (bij onze partner GaragedeurDiscounter)

Type deur: sectionale garagedeur

Bent u handig en wilt u gaan voor een kwalitatieve goedkope garagedeur? Dan bent u bij de GaragedeurDiscounter aan het juiste adres. De Berger Select-Line kunt u zelf monteren met behulp van gemakkelijke installatiehandleidingen waardoor u een stuk goedkoper uit bent.
Bij deze garagedeurdeur is geen montage mogelijk