Berger garagedeur Elektrisch bediend vanaf
€ 942,00
Berger Sectionaaldeur

Type deur: sectionale garagedeur

Degelijke kwaliteit, mooi vormgegeven, en zowel handbediend als elektrisch aangedreven verkrijgbaar. Met o.a. haar zeven deurbladmotieven en vier elektrische accessoires is de Berger garagedeur zeer compleet, en bovendien aantrekkelijk geprijsd.

Crawford g60 garagedeur Elektrisch bediend vanaf
€ 1.644,00
Crawford g60

Type deur: sectionale garagedeur

Gevestigde naam en garantie voor erg hoge kwaliteit, mooi design en goede afwerking. De Crawford g60 behoort tot het topsegment van de markt, en is een elegante, slim ontworpen sectionale garagedeur voor de moderne huiseigenaar.

Alulux Vertico zijloopdeur Elektrisch bediend vanaf
€ 2.252,00
Alulux Vertico

Type deur: zijloopdeur

Een eigenzinnige oplossing, een garagedeur die zijwaarts opent en sluit. Hoewel de lamellen geen buitengewone isolatie bieden, zijn de materialen wel van hoge kwaliteit. Al met al is Vertico een deur met karakter waar u trots op kunt zijn.

Alulux Resident roldeur Elektrisch bediend vanaf
€ 1.716,00
Alulux Resident

Type deur: roldeur

Het Duitse Alulux biedt met de Resident een roldeur met klasse. De gekozen materialen en het oprolmechanisme zorgen voor duurzaamheid, de dikke lamellen voor isolatie, en de standaard bijgeleverde aandrijving voor gebruiksgemak.

Alutech sectionale garagedeur Handbediend vanaf
€ 655,00
Alutech (bij onze partner GaragedeurDiscounter)

Type deur: sectionale garagedeur

Bent u handig en wilt u gaan voor een kwalitatieve goedkope garagedeur? Dan bent u bij de GaragedeurDiscounter aan het juiste adres. De Alutech kunt u zelf monteren met behulp van gemakkelijke installatiehandleidingen waardoor u een stuk goedkoper uit bent.
Bij deze deur is geen montage mogelijk