Nieuwe garagedeuren voor een 2dehands prijs

We hebben hieronder een overzicht van onze restant garagedeuren staan. Dit zijn nieuwe garagedeuren die we op voorraad hebben liggen. Deze kunt u tegen een lagere prijs aanschaffen.

Berger Woodgrain Plancha

Gegevens van de garagedeur:

Uitvoering: Woodgrain (houtnerf)
Kleur: RAL 9016
Afmeting: 2400 x 2140mm (Breedte x Hoogte)
Geleidingssysteem: TS100
Bediening: Elektrisch
Accessoires: 2 handzenders
Prijs:€ 699,00

Deze 40 mm dikke geïsoleerde garagedeur is opgebouwd uit horizontale secties die door scharnieren met elkaar worden verbonden. Elk paneel is uitgevoerd met meerdere diepe horizontale belijningen en voorzien van een woodgrainstructuur (houtnerf). Bij deze uitvoering lijkt het alsof de garagedeur uit plankjes is opgebouwd. Het oppervlakte is vervaardigd van 0,5 mm dik staalplaat (verzinkt & acrylaat gecoat). De afzonderlijke panelen zijn gevuld met een polyurethaan schuimkern(CFK-vrij) en zijn tevens ‘thermisch gescheiden’ dit biedt dus een optimale isolatie. Kogelgelagerde, geluidsarme loopwielen geleiden het deurblad. Kenmerkend voor het systeem is de montage aan de binnenzijde van de dagopening waardoor de volledige dagbreedte en daghoogte beschikbaar blijven. De garagedeur is uitgevoerd in de kleur RAL 9016 en heeft standaard vingerknelbeveiliging.

Brochure van de BERGER garagedeuren (Adobe PDF, 935 kB)

Let op: Voor de toepassing van deze aandrijving is een voeding (230 V) noodzakelijk nabij de motorunit, ± 3,5 m midden achter de deuropening in het plafond.