U wilt uiteraard graag helder en duidelijk weten hoe De Garagedeur Expert te werk gaat, en wat u kunt verwachten wanneer u voor een product van De Garagedeur Expert kiest. Van een gat in uw muur naar een prachtige garagedeur in zeven stappen.

Als u een offerte wilt ontvangen

  1. Vul onze unieke prijscalculatie in volgens uw specifieke situatie en voer de berekening uit. Wijzig eventueel opties om tot een optimale configuratie te komen.
  2. Vul uw persoonlijke gegevens in voor een gratis, uitgebreide offerte, welke De Garagedeur Expert u per e-mail toestuurt en zestig dagen geldig is.

Als u een order plaatst

Indien u zich kunt vinden in een offerte van De Garagedeur Expert, zijn onderstaande stappen van toepassing.

  1. Goedkeuring van de offerte geschiedt door ondertekening en retourzending via mail of post.
  2. Uw bestelling wordt in behandeling genomen; indien gewenst komen wij bij u langs om de opgegeven maten te controleren voordat uw deur in productie gaat.
  3. Wanneer uw bestelling geproduceerd is, neemt De Garagedeur Expert contact met u op om een datum en eventueel tijd voor levering dan wel montage af te spreken. Op basis van uw voorkeuren maken we een planning, en u ontvangt een bevestiging van de leverdatum.
  4. Het lossen van één garagedeur duurt meestal niet langer dan een kwartier. Montage door onze monteur(s) duurt gemiddeld zo'n drie tot vier uur, afhankelijk van de deurspecificatie en andere omstandigheden.
  5. Betaling van de materialen geschiedt via overboeking vóór de afgesproken leverdatum. Indien u ervoor kiest de montage door ons te laten verzorgen, betaalt u de kosten hiervan altijd na montage via overboeking.

Uiteraard kunt u ons te allen tijde bellen om met één van onze medewerkers de precieze details van uw situatie te bespreken. Of stuur ons een e-mail, en uw vraag wordt snel beantwoord.