Garagedeurexpert popup!
Dagmaatbreedte:  mm

  De dagmaatbreedte is de breedte van het deurgat (DMB in schema) in millimeters. Mogelijke maten liggen tussen 1800 en 3000 mm, en gaan met stappen van 25 mm (het getal moet deelbaar zijn door 25).

  Dagmaathoogte:  mm

   De dagmaathoogte is de hoogte van het deurgat (DMH in schema) in millimeters. Selecteer uit de lijst een van de dagmaathoogtes, waarin Crawford haar deuren aanbiedt.

   Schematisch overzicht van relevante maten

   Vrije bovenruimte:  mm

    De vrije bovenruimte is de afstand van de bovenkant van het deurgat tot het eerste obstakel daarboven, bijvoorbeeld het plafond (VBR in schema), in millimeters. Deze bovenruimte dient over de gehele benodigde inbouwdiepte beschikbaar te zijn.

    De benodigde vrije bovenruimte is 100 mm.

    Vrije zijruimte links:  mm
    Vrije zijruimte rechts:  mm

     De vrije zijruimte is de afstand van één bepaalde kant van het deurgat (van binnenuit gezien) tot het eerste obstakel daarnaast, bijvoorbeeld de muur, in millimeters. In het schema is VZRL de vrije zijruimte links en VZRR rechts.

     De benodigde vrije zijruimte bedraagt 80 mm aan beide zijden.

     Vrije inbouwdiepte:  mm

      De vrije inbouwdiepte is de afstand in millimeters tussen de muur met het deurgat en het eerste obstakel daartegenover, in de garage, bijvoorbeeld een muur of balk (VID in schema).

      Dagmaten en inbouwruimte voor Crawford g60 garagedeuren